Vsi izdelki imajo CE certifikat in ustrazajo EU standardom.

Top

Skrivnosti iz Gozda

PIKLERJEV TIKOTNIK S TOBOGANOM/PLEZALNO STENO/TABLO

195,20

Piklerjev trikotnik je igralo, na katerem otrok trenira različne skupine mišic, razvija gibčnost, hitrost in izboljšuje svojo koordinacijo in motoriko. Ime je dobil po madžarski pediatrinji Pikler Emmi, ki je med drugim zaslužena za razvoj teorij, ki temeljijo na tem, da se otrok razvija v svojem tempu, s pomočjo trikotnika, pa pri tem spodbujamo njegov naravni razvoj. »Otrok naj ne bi učili motoričnih sposobnosti, ampak morajo sami preiti v vertikalno pozicijo sedenja in stanja skozi lastne napore«.

Da otroka še bolj stimuliramo k odkrivanju naravnega giba, smo Piklerjevemu trikotniku dodali še plezalno desko. Zaradi edinstvenih oblik oprimkov otroka spodbuja, da pripleže do vrha v drugačni poziciji, kot nudi samo plezalo. In da zabave ne zmanjka, ga na drugi strani čaka zabaven spust po toboganu.

.

Ker so naše igrače in igrala vedno zasnovana tako, da stimulirajo različna otrokova področja, smo dodali na hrbtno stran deske s oprimki tudi tablo po kateri lahko otroci rišejo s kredami.

Tako tobogan, kot plezalno desko/tablo lahko poljubno dodajate oz. odvzamete na željo in potrebe otrok. Vsaka enota se lahko kupi tudi samostojno. Piklerjev trikotnik je zložljiv.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI:

MATERJAL: BREZA

DIMENZIJE:

TOBOGAN: 100X47CM

VIŠINA TRIKOTNIKA: 75CM

RAZKORAK: 102CM

ŠIRINA: 54CM

 

CENA: KOMPLET PIKLERJEV TRIKOTNIK+TOBOGAN+PLEZALNA DESKA S TABLO 160+ddv€

PLEZALNA DESKA S TABLO: 35€ (kontaktirajte nas)

TOBOGAN: 35€ (kontaktirajte nas)

Plezalna stena/tabla je dobavljiva v velikosti primerni za gugalnik/plezalo 7V1

- +
Kategorija:

Opis

PIKLERJEV TIKOTNIK S TOBOGANOM/PLEZALNO STENO/POVRŠINO ZA RISANJE S KREDO

Piklerjev trikotnik je igralo, na katerem otrok trenira različne skupine mišic, razvija gibčnost, hitrost in izboljšuje svojo koordinacijo in motoriko. Ime je dobil po madžarski pediatrinji Pikler Emmi, ki je med drugim zaslužena za razvoj teorij, ki temeljijo na tem, da se otrok razvija v svojem tempu, s pomočjo trikotnika, pa pri tem spodbujamo njegov naravni razvoj. »Otrok naj ne bi učili motoričnih sposobnosti, ampak morajo sami preiti v vertikalno pozicijo sedenja in stanja skozi lastne napore«.Da otroka še bolj stimuliramo k odkrivanju naravnega giba, smo Piklerjevemu trikotniku dodali še plezalno desko. Zaradi edinstvenih oblik oprimkov otroka spodbuja, da pripleže do vrha v drugačni poziciji, kot nudi samo plezalo. In da zabave ne zmanjka, ga na drugi strani čaka zabaven spust po toboganu. Ker so naše igrače in igrala vedno zasnovana tako, da stimulirajo različna otrokova področja, smo dodali na hrbtno stran deske s oprimki tudi površino za risanje s kredo . Ob brisanju krede uporabljajte samo rahlo vlažno krpo. Tako tobogan, kot plezalno desko/tablo lahko poljubno dodajate oz. odvzamete na željo in potrebe otrok. Vsaka enota se lahko kupi tudi samostojno. Piklerjev trikotnik je zložljiv. 

 

TEHNIČNE LASTNOSTI:

MATERJAL: BREZA

DIMENZIJE: 

TOBOGAN: 100X47CM

VIŠINA TRIKOTNIKA: 75CM

RAZKORAK: 102CM

ŠIRINA: 54CM

PREMAZ: NI KEMIČNO OBDELANO

 

NAVODILA ZA SESTAVO:

PLEZALO boste prejeli že DELNO sestavljeno, vse kar morate narediti je, da vstavite in ročno privijete dva PRILOŽENA  PVC vijaka –  vsakega na eno stran utora, ki se nahaja na vrhu plezala.  Piklerjev trikotnik postavite v razkorak, utora se nahajata na vrhu- na vsaki zunanji  strani plezala, ročno privite vijake- s tem še povečate stabilnost trikotnika.Pri zlaganju vijake odvijete.

OPOZORILO!!

PIKLER KOMPLET ( v nadaljevanju »plezalo«)  naj otrok uporablja pod stalnim nadzorom staršev ali odrasle osebe, le tako se lahko preprečijo poškodbe pri uporabi. Podučite otroka o pravilnem plezanju in uporabi plezala ( prepovedano je plezanje po robu plezala, da se izognemo morebitnemu prevračanju) . Plezalo naj uporablja samo en otrok na enkrat. Največja priporočena teža za uporabo PLEZALA je 30kg. Plezalo ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Plezalo vedno uporabljajte na mehki površini ( tanka blazina) da ne pride do poškodb v primeru padca. Priporoča se, da otrok zaradi stabilnosti in oprijema pleže bos. Plezalo ne izpostavljajte vročini,vnetljivim snovem, vlagi, mrazu, direktnemu soncu ali drugim vremenskim pojavom. En krat letno priporočamo nanos zaščite za les. Vsak izdelek je ročno delo, enaki izdelki se med seboj lahko razlikujejo. Uporaba na lastno odgovornost. 

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PIKLERJEV TIKOTNIK S TOBOGANOM/PLEZALNO STENO/TABLO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kontaktirajte nas na naših socialnih omrežjih.